+359 878 988 322 info@marmorclinic.com

ПОЛУЧЕТЕ НАЙ-КАЧЕСТВЕНОТО СТОМАТОЛОГИЧНО ЛЕЧЕНИЕ

И релаксираща почивка

ВСИЧКИ ДЕНТАЛНИ ТЕРАПИИ, КОИТО ЩЕ НУЖДАЕ

Разгледайте всички стоматологични услуги, които предлагаме. Ако не сте сигурни какво лечение ви е необходимо, моля свържете се с нас. Винаги сме готови да ви помогнем.

Избелване

Процесът на избелване на зъбите изсветлява цвета на зъбите Отърви се от тъмните петна и постигни красива усмивка. Избелването на зъбите е козметична процедура, която възстановява естествения цвят на зъба.

Естетически композитни възстановявания

Композитни възстановявания (бели пълнежи) напълно възстановяват цвета и здравината на естествените зъбни тъкани. Те се използват за лечение на кариес и за козметични подобрения, като например подмяна на стара пломба от амалгама.

Бондинг

Бондингът е козметична дентална процедура, при която се възстановява отчупена част на зъба като минимално инвазивна и достъпна алтернатива на керамичните фасети и корони.

Корони и Мостове

Короните и мостовете са чудесно решение за липсващи или повредени зъби. Короната се използва, когато структурата на зъба е повредена или счупена. Използва се мост, когато липсват един или повече зъби.

Зъбни фасети

Фасети се използват за подобряване на естетиката на предните зъби, когато целият зъб или част от зъба е счупен или когато има силен цвят върху зъба, който не може да бъде отстранен чрез избелване.

Зъбни импланти

Зъбните импланти са най-съвременният метод за възстановяване на липсващите зъби. Имплантите позволяват да се възстанови дъвкателната способност на хора, изгубили голяма част от зъбите си.

Ортодонтското лечение

Ортодонтското лечение се използва за коригиране на малоклузии като лоша захапка, струпване на зъби, изкривени или стърчащи зъби, проблеми в темпоро-мандибуларната става, дълбока или отворена захапка.

Пилене на фасети

Пилене на фасети под увеличение само в емайл. Тази процедура е минимално инвазивна. Взима се само дигитален отпечатък и се работи само с интраорален скенер.

All on 4 и All on 6

Цялостно лечение със зъбни импланти.Клиника Marmor ви предлага поставяне на висококачествени зъбни импланти – All on 4 или All on 6. Ние Ви даваме 5 години гаранция на нашите импланти и конструкции.

НЕ ЧАКАЙТЕ, ДОКАТО СТАНЕ ТВЪРДЕ КЪСНО

Получи денталните грижи, от които се нуждаеш. Сподели проблемите си с нашите специалисти Свържете се с един от нашите лекари за безплатна консултация сега